BLOGERKA ODLEPILA: Luna pukla kada je otkrila da Sloba ima tajni plan sa Kijom!

Samo što su se posvađali, Luna i Sloba su imali žestok seks u rijalitiju, a onda je ponovo došlo do sukoba, a za sve je kriv Mekgregor.

Loading...

Naime, Mekgregor je šifra iza koje se krije plan koji su Kija i Sloba skovali pre ulaska u rijaliti.Sloba i Kija su nekoliko puta pričali o šifri Mekgregor koja za njih ima posebno značenje mislivši da ih niko ne čuje i ne vidi. Ipak, produkcija je sve snimila i to emitovala pred ukućanima.

– Gde su oni to videli? pitao je Sloba Kiju.

– Pa čuli su, onda kad sam ja tebi rekla… Ali, niko ne zna šta znači to, da znaš, rekla je Kija, a onda je pušten kratak opis Mekgregorove ljubavi sa ženom. Nakon toga pušten je nastavak snimka.

– To znamo samo ti i ja. Ali ne možeš ti biti on, je l’ tako? pitala je Kija svog još uvek zakonitog supruga.

– Da. A ti možeš biti ona? pitao ju je Sloba, aludirajući na Mekgregorovu ženu koja je sve posvetila svom dragom i njegovom uspehu.

– Ja sam bila, retardu retardirani, odgovorila mu je Kija.

– Šta? nije je čuo Sloba.

– A ne… Evo sad će ona… Đevojka…da ti bude, rekla mu je Kija i tu je prekinut snimak. Luna je poludela kada je videla snimak i počela da se dere na Slobu. Sve vreme mu je prigovarala što je to radio u trenutku kada je ona bila u teškim problemima.

– Mogu samo da kažem jedan komentar pre nego što počnu oni da komentarišu?! Ovo je sve bilo dok sam ja plakala u radionici sa Jovanom, oni su pričali o ovome! Eto, to je moj komentar, rekla je Luna i vidno iznervirana nastavila da sluša izlaganje Slobe i njegove supruge.

 

 

Izvor: Alo.rs

Loading...