NAJVEĆI BLAM VUJADINA SAVIĆA U SPAVAĆOJ SOBI: Ušao sam MRTAV PIJAN u krevet Mirkine babe, a onda je usledila moja najveća sramota”

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić ispričao je sve, o svom najvećem pijanstvu tokom koga se žestoko izblamirao u kući njegve supruge Mirke Vasiljević.
– Sećam se, to je bio vrhunac pijanstva, iako ih nisam mnogo doživeo. Taj dan trebalo je da budem kum Draganu Bogavcu, ali je svadba otkazana pošto je mlada otišla na porođaj.

Loading...

Negde oko jedan sat, otišao sam sa Mirkom i bivšim fudbalerom Crvene zvezde Brankom Boškovićem u restoran.

Milica se porodila tek u osam uveče, tako da možete da zamislite koliko smo rakija i vina popili.

Takvi smo otišli u kafanu, pozvali smo muziku i negde oko ponoći su me nosili kući – priča Vujadin Savić.

On kaže da ovo definitivno nije priča kojom se ponosi.

– Sad se šalimo, ali nije bilo do šale ni meni, ni drugima. U Mirkinoj kući žive tetka, teča, baba i deda kad nisu u Nemačkoj, a sada su bili tu.

Uneli su me u kuću, stavili su me na garnituri tu sam se, naravno, ispovraćao pa sam otišao do toaleta…

Moram da skratim, ima tu dosta detalja… Ušao sam u sobu, bilo mi je loše, nisam stigao da odem do toaleta i opet sam se ispovraćao po krevetu – ispričao je Vujadin, a potom otkrio i o čijem se krevetu radi.

– Pa, hteo sam da malo odmorim i legao sam između Mirkinih babe i dede. Nikada u životu se nisam osećao tako.

Legao sam i u jednom trenutku mi je bilo hladno, pa sam otkrio baba Živku koja je stvarno legenda i ona se pomerila, ja sam je šutnuo i ona je pala u povraćku.

Znam da je vama svima smešno, mi se sada šalimo na taj račun, ali ona je mučenica stvarno pala, a ja sam skočio i počeo da vičem: “Živka, Živka, umirem ti, umirem ti”.

Evo sad je stvarno pozdravljam puno, to se desilo i to je moja velika sramota – ispričao je Vujadin.

On je sutradan morao da se vrati u Moldaviju gde je igrao fudbal, Mirka je zvala ekipu lekara koji su mu dali infuziju da se oporavi. Telefonom je zvao baku Živku da se izvini, ali ona mu je posle svega rekla da “ne zna o čemu se radi”.

 

 

Izvor: Dnevne.rs/M.R./blic.rs

Loading...