Miljan POBESNEO KAO NIKAD, skočio na prestravljenu Jelenu, obezbeđenje ga JEDVA ODVUKLO! (VIDEO)

Odmah nakon rasprave na sastanku usledila je nova runda obračuna Jelene Golubović i Miljana Vračevića – naime, fitnes trener pobesneo je zbog toga što mu je cimerka, kako tvrdi, opsovala decu, zbog čega je nasrnuo na nju

Loading...

– K*rvaru jedan, boli te istina?! – provocirala je Jelena, dok je Miljan besneo.

– Je l’ to istina, p*čka li ti materina?! – siktao je Miljan koji nije mogao da se smiri, te je u Belu kuću odmah uletelo obezbeđenje kako bi sprečilo obračun dvoje posvađanih Zadrugara.

Iako su pripadnici obezbeđenja jedva obuzdali pobesnelog Vračevića, on je uspeo Jelenu da ispoliva kečapom i majonezom, a čitav haos jedva je dočekao Milan Milošević, ljuti suparnik Golubovićeve, koji je osudio njeno psovanje dece.

– Ti si bolesnica, kako možeš da kažeš za decu malu tako nešto?! – besneo je Milan, kojeg je Lepi Mića, kako bi smirio strasti, pokušao da udalji od Jelene, kada je došlo do koškanja među njima, a Vračević je ponovo rediteljki objasnio na koji način može da ga vređa, a šta nikako ne sme da spominje.

– Ja sam ti rekao, meni reci šta god hoćeš, ali nemoj decu da mi diraš – siktao je Miljan, dok se Jelena pravdala da je on njoj psovao majku što je, prema njenom mišljenju identično boli, budući da ona decu nema, već samo majku i baku.

 

 

 

Izvor: Pink.rs/Informer.rs

Loading...