OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Karleuša povodom Veljkove svadbe i poslala mu brutalnu poruku!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić juče su svoju ljubav krunisali brakom, a svadbeno veselje upriličili su u hotelu Hajat.

Jelena Karleuša je danas na Instagramu prokomentarisala svadbu koju je pratila cela Srbija i podsetila na jednu drugu… onu njene ljute suparnice s kojom se nedavno “izmirila” na sudu – Cecinu udaju za Arkana.

Loading...

“Pre 25 godina Pink je live prenosio jednu svadbu. Četvrt veka kasnije i mnogo strave i užasa za sve nas, dešava se isto. Četvrt veka Srbija je TALAC istih pogrešnih ljudi, pogrešnih izbora i istih režimskih medija, njuški, mongoloida… BUKVALNO SE NIŠTA NIJE PROMENILO sem što smo 25 godina sje*ali kako nam kriminalci uništavaju generacije. Srbija je i dalje kao svadba iz Kusturičinih filmova, tragikomedija i “Ciganska rapsodija”! Mi smo država Boratovog copy/paste Kazahstana koji puca u vazduh dok kazahtanske pevačice mešaju na stolu. Dok stručni i mladi ljudi beže iz ove zemlje pitam se “da li mi zaslužujemo bolje”? Moj odgovor je ne. Ovo smo mi. Ovo je Srbija”.

 

Izvor: Espreso.rs

Loading...