DA NE POVERUJEŠ! Evo koliko su od svadbe zaradili Veljko i Bogdana! Ljudi ostali u neverici!

Na svadbi je bilo oko pet stotina zvanica, a skoro svi su doneli bele koverte!

Veljko Ražnatović, mladi bokser, izgovorio je juče sudbonosno „da“ svojoj izabranici Bogdani Rodić sa kojom čeka bebu.

Loading...

Mladenci su ispoštovali skoro sve svadbene običaje, ali su dodali i neke običaje sa Kipra, s obzirom da je Bogdanu i Veljka venčao kum Grk, koji je pred polazak po mladu obavio kompletno spremanje mladoženje u njenoj porodičnoj kući, kako običaji nalažu. Tako su Veljka pre venčanja brijali, oblačili, obuvali, parfemisali.

Ono što su gosti zasigurno ispoštovali je dres kod koji je damama nalagao da ne mogu biti u kratkim suknjama, a na žurku su mahom svi došli sa poklonima u belim kovertama.

Kako priča izvor blizak maldencima, mladi bračni par Ražnatovića noćas je brojao više od 100.000 evra.

– Nije bilo nekih poklona. Uglavnom su dobili po koju flašu žestokog pića, za mladu je stizalo cveće, ali više je bilo u kovertama. Kako sam čuo, Bogdana i Veljko su dobili više od 100.000 evra i skoro svi gosti su se ipak odlučili za novac – kaže izvor blizak Ražnatovićima.

Nije samo ovu priču potvrdio izvor, već i same zvanice, koje su nam na pitanje o poklonu odgovarali samo jednom rečju – koverta.

– Od kad su stari Feničani izmislili novac, pokloni nisu potrebni – rekao nam je pevač Aco Pejović, dok je voditeljka Dušica Jakovljević obrazloženje zašto koverta imala interesantniji odgovor: „Ne mogu sa peglom da dođem, em je nezgrapno da nosim, frižider još teže. Televizor im sigurno ne treba, sa parama uvek najbolje znamo šta ćemo“.

Ni druge zvanice nisu razmišljale kada je poklon u pitanju. Pevač Saša Matić poklon je prepustio svojoj supruzi, koja se ipak odlučila za belu kovertu.

– Poklon je na sigurnom. Kod žene je koverta, ipak žene najbolje znaju da barataju novcem – rekao nam je Matić.

Tako da, ako zaključimo da je na svadbi bilo oko 500 zvanica, mladenci su zaista noćas imali pune ruke posla otvarajući koverte.

Izvor: Telegraf/B.Z.

Loading...