Dok se GRČILA U BOLOVIMA, on SVIRAO GITARU! Pevačica otkrila kako je bila primorala da ABORTIRA KOD KUĆE

Dugoočekivani memoari Britni Spirs „Žena u meni“ otkrili su neke od najjezivijih tajni iz života slavne pevačice, a čini se da su najveći haos izazvala njena priznanja o vezi sa Džastinom Timberlejkom.

Loading...

On je u jednom trenutku, pre izdavanja knjige, i pokušao uz pomoć advokata da zaustavi Britni da piše o njihovom odnosu, ali pevačica je istrajala u tome da svetu otkrije svoju istinu.

Ono što je mnoge potreslo je ispovest o abortusu kada je imala samo 19 godina. Kako je i sama otkrila, saznanje da je u drugom stanju nije je uplašilo iako je bila tinejdžerka.

– To je bilo iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Mnogo sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu. Samo bi se to dogodilo ranije nego što sam očekivala, napisala je Britni.

Ali Džastin definitivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni da u svojim životima imamo bebu, da smo premladi, kaže pevačica.

Britni je otkrila i da je celokupna procedura izvedena kod kuće: – Bilo je važno da niko ne sazna za trudnoću ili abortus, što je značilo da se sve uradi kod kuće, napisala je Britni, a fizički bol opisala je kao „mučan„.

Abortus je izveden uz pomoć tableta, za koje Planned Parenthood piše da izazivaju grčevenje i krvarenje da bi se materica ispraznila, a ovaj portal upoređuje takav prekid trudnoće s ranim spontnaim pobačajem.

– Nastavila sam da plačem i jecam dok se nije završilo, prisetila se Britni u svjoj knjizi. – Trajalo je satima, ne sećam se kako se završilo, ali se 20 godina kasnije sećam tog bola i straha.

Pevačica je ovo iskustvo nazvala najvećom agonijom u svom životu.

Šta je za to vreme radio Džastin Timberlejk?

Iz nekog razloga, pevač je mislio da će prigušeni tonovi njegove gitare imati anestetičko dejstvo.

– Džastin je ušao u kupatilo i legao na pod sa mnom, napisala je Britni i dodala: – U jednom trenutku je pomislio da bi muzika mogla da pomogne, pa je uzeo gitaru i ležao tamo sa mnom, svirajući. Bol se nastavio. Ipak, nisu me odveli u bolnicu.

Pop princeza priznala je da se neko vreme nakon abortusa osećala zbunjeno, naročito jer je bila toliko zaljubljena u Timberlejka.

– To koliko sam ga volela je bilo ludo, za mene je to bilo nesreća, napisala je Spirsova.

Par se razišao 2000, nakon tri godine veze, a čuvena je priča o tome kako je Britni godinama tvrdila da nije imala intimne odnose, dok je Timberlejk u jednom intervjuu na neukusno pitanje „Jesi li j***o Britni Spirs?“ odgovorio: „Okej, jesam“.

Nakon što je 2021. objavljen dokumentarac „Framing Britney Spears“ i svet je bio potresen detaljima iz života, rane mladosti i karijere pevačice, Timberlejk je bivšoj devojci uputio javno izvinjenje zbog toga što je doprineo njenim problemima.

– Video sam poruke, tagove, komentare i brige, pa želim da odgovorim, napisao je pevač. – Duboko se izvinjavam zbog trenutaka u životu u kojima su moja dela doprinela problemu, kada sam govorio brzopleto ili nisam pričao kada je trebalo.

Fanovi, inače, spekulišu da je balada „Everytime„, jedna od najlepših pevama u karijeri Britni Spirs, posvećena upravo njenom nerođenom detetu koje je čekala s Timberlejkom.

Iako se dugo verovalo da je pesma iz 2003. posvećena Džastinu, koji joj je potom uzvratio hitom „Cry Me A River“, navodno je s ovim njenim priznanjem očigledno da se obraćala bebi koja nije rođena.

Ona u njoj peva „pretpostavljam da mi trebaš, bebo“ i „vidim tvoje lice u snovima“, a u jednom delu spota se iza nje odvija scena porođaja.

Source link

Loading...