SMRT SLAVNE GLUMICE JE ISCENIRANA: Merilin Monro je živa i u Švajcarskoj živi sa unucima

Petog avgusta 1962. godine, svet je obišla šokantna vest – seks simbol i najveća glumačka zvezda tog vremena, Merilin Monro, preminula je od usled predoziranja barbituratima.

Loading...

Poznato je da je u vreme koje je prethodilo njenoj smrti, koja je ocenjena kao samoubistvo, Merilin patila od mentalnih poremećaja i da je bila zavisna od lekova.

Ali, fotografije koje su objavljene nakon smrti fatalne plavuše veoma su sumnjive njenim fanovima. Pojavilo se nekoliko teorija, a najpopularnija jeste ta da je tog kobnog 5. avgusta u Merilininom stanu pronađena druga glumica, koja veoma liči na Monro, prenosi BrightSide.

Navodno, toj glumici je u telo zaista bila ubrizgana smrtnonosna doza lekova, pa je naknadno prebačena u Merilinin stan, kako bi se iscenirala smrt zvezde.

Prema istoj teoriji, pravu Merilin Monro su, opijenu sedativima, “kidnapovali” Kenedijevi ljudi i krišom je odveli u Švajcarsku, gde je smeštena na jednu privatnu, dobro čuvanu kliniku.

Tu je upoznala doktora Loba, udovca koji je imao 3 sina, za kojeg se nakon lečenja udala i ostala da živi sa njim u Švajcarskoj.

Sedamdesetih godina, prema Lob je preminuo, ali Merilin je još uvek živa, dobrog je zdravlja i uživa u mirnoj starosti, okružena unucima, odnosno decom svojih usvojenih sinova, kaže ova teorija.

Najveći problem kod ove teorije jeste to što ne postoji nijedan dokaz koji bi mogao bar da ukaže da je išta od ovoga zaista tačno.

 

Izvor: Stil

Loading...