POHOTNA PROFESORKA SPAVALA SA 5 UČENIKA DOK JOJ JE U KUĆI BILA PORODICA: Nakon što je ispunila svoje fantazije – stigla KAZNA

U avgustu je preko Fejsbuka priznala da koristi alkohol tokom svoje uslovne kazne, pa je zbog toga provela 30 dana u zatvoru

Loading...

Bivša pomoćnica profesora koja je imala seks sa učenikom (17), sada je ponovo završila u pritvoru jer je prekršila uslovnu kaznu po drugi put. Seksualne susrete sa učenikom je imala dok su joj suprug i deca bili u kući.

Kiša Nukols (40) iz Indijanapolisa je uhapšena 3. januara, zbog kršenja uslovne kazne, jer nije svoj broj mobilnog telefona ubeležila u registar seksualnih prestupnika.

Ona će biti zadržana do saslušanja koje će se održati 1. marta, prenosi Dejli Mejl. Ovo je drugi put da je optužena za kršenje uslovne kazne

U avgustu je preko Fejsbuka priznala da koristi alkohol tokom svoje uslovne kazne, pa je zbog toga provela 30 dana u zatvoru.

Policija je došla u njenu kuću i zatekla 14 flaša alkohola i čašu sa crnim vinom pored kreveta. Međutim, ona je prvobitno došla u sukob sa zakonom 2016. godine zbog seksualnog prekršaja. Ona je bila pomoćnica profesora u periodu kada je počinila ovo krivično delo. Za ovo je bila osuđena na dve godine uslovno.

Optužena je za zavođenje deteta, delila je eksplicitne fotografije i priznala je da imala seks sa učenikom (17) u više prilika.

Takođe je priznala da je imala vezu i sa još pet trenutnih, ali i bivših učenika u školi. Žrtve su rekle policiji da je ona prvo sa njima stupila u kontakt preko društvenih mreža, kao što su Snepčet, Tviter i Instagram, a da ih je zatim lično pitala za seks.

Prema sudskim dokumentima, ona je seks sa učenikom imala u svojoj kući. Dečaku je rekla da moraju da budu tihi, jer su joj tada u kući bili i muž i deca.

Seks su imali i u automobilu na parkingu, a jedan od tih automobila navodno prepada i njenoj ćerki.

Kada joj je izreknuta kazna prošle jeseni, ona je rekla da je osramotila porodicu, školu i celu zajednicu. Istakla je da nikada nije smela da ima seks sa učenicima.

 

Foto: Pixabay.com

Izvor: Telegraf.rs

Loading...