Ova lepotica će biti Putinova žena?! Ona je osvojila srce ruskog predsednika!

Na godišnjoj konferenciji za medije ruskom predsedniku Vladimiru Putinu jedan novinar postavio je pitanje – kada planira da se oženi i kime? Ovo pitanje pokrenulo je priče o Putinovom venčanju sa Alinom Kabajevom.

Šef Kremlja osmehuno se na pitanje odgovorivši da svakako u budućnosti planira da ponovo stane na ludi kamen.

Loading...

– Kao pristojna osoba moraću to da uradim pre ili kasnije – odgovorio je Putin.

Svetski mediji sada pišu da njegova navodna dugogodišnja devojka Alina Kabajeva (35) postaje nestrpljiva i da želi da zna kada će se njih dvoje venčati.

Ko je Alina Kabajeva?

Kabajeva je jedna od omiljenijih žena u Rusiji, a ona više od jedne decenije nije povezivana ni sa jednim drugim muškarcem.

Spekuliše se da je Putin više od jedne decenije u vezi sa bivšom ritmičkom gimnastičarkom Alinom, koja je sada šef velike medijske kuće u Moskvi. Priča se čak da par ima i tajnu porodicu, što Kremlj kategorički poriče.

Kabajeva od 2014. vodi “Nacionalnu medijsku grupu”, nakon što je dala ostavku na mesto poslanice u ruskom parlamentu.

Alina se retko pojavljuje u javnosti, a i sama ponekad voli da malo podgreje spekulacije. Tako je jednom prilikom izjavila da je pronašla čoveka kojeg “veoma voli” odbijajući da kaže njegovo ime.

Kabajeva poriče da ima decu, iako su je jednom prilikom uslikali sa dva dečaka, za koje je posle tvrdila da su joj nećaci. Poslednjih godina navodi se i da joj je botoks promenio lični opis.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...